Kas habemega või ilma?

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Holst, kes ­Vladimir Volodini käe all on, hakkas habet kasvatama umbes aasta eest ning käib seda korrigeerimas iga kahe nädala tagant. Vahepealsel ajal hooldab habet trimmeri ning spetsiaalsete vahenditega. Pärast poolt aastat habemekandmist ajas mees näo siledaks ja tundis, et on justkui kümme aastat nooremaks muutunud. Õige pea asus ta aga uuesti habet kasvatama. ­“Mõnikord läheb peegli ees kauem aega kui naisel,” ütleb mees naerdes.
Aleksandr Holst, kes ­Vladimir Volodini käe all on, hakkas habet kasvatama umbes aasta eest ning käib seda korrigeerimas iga kahe nädala tagant. Vahepealsel ajal hooldab habet trimmeri ning spetsiaalsete vahenditega. Pärast poolt aastat habemekandmist ajas mees näo siledaks ja tundis, et on justkui kümme aastat nooremaks muutunud. Õige pea asus ta aga uuesti habet kasvatama. ­“Mõnikord läheb peegli ees kauem aega kui naisel,” ütleb mees naerdes. Foto: Kasper Mäe

Habe ja vuntsid võivad meest nii ilusamaks kui ka koledamaks muuta, tõdeb juuksur Kersti Suve. Tähtis on leida sobilik habemekuju. Kui habemekarvad on aga liiga hõredad, pole midagi teha, juuksur Vladimir Volodini sõnul on sile lõug sel juhul parim lahendus. Aga enne tasuks ikka juuksurisalongi konsulteerima minna.

Viimastel aastatel on mehed ­hakanud usinamalt habet ­kasvatama ning vuntse ­kruttima. Kersti Suve Revaalia ­Salongist kiidab väga mehi, kes endale nõnda isikupära lisavad. 

“Mehed, kes on kasvatanud endale habeme, on väga huvitatud, kui juuksur soovitab neile habeme kujundamist. On väga palju stiile, ­mille hulgast valida,” räägib Kersti Suve. ­“Habemega, nii nagu ka juukselõikusega, võib nägu ­täiesti muuta – nii ilusamaks kui ka ­inetumaks – ja siin ongi vaja professionaalset teadmist. Kui näiteks inimesel on suured põsed, siis ei tohi ­habet lõigata nii, et see näitab põski ­veelgi suuremana. On tähtis õigesti rihtida.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles