Kevad toob tänavatele salakavalad augud

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum

Esmaspäeva hommikul avanes liiklejaile Parkali tänaval selline vaatepilt – teekattesse oli tekkinud sügav auk, ja et inimesi varitseva ohu eest hoiatada, oli auku pistetud oksaraag, mille otsa pandud punane sõrmkinnas. Rakvere linna teedeinsener Lennart Korbe ütles, et ilmselt oli auk tekkinud nädalavahetusel, sest reedel, kui ta tegi tänavate olukorrast ülevaate saamiseks ringsõitu, seda auku veel ei olnud. Üldiselt ei ole Korbe sõnul tänavatel palju selliseid suuremaid auke. Need, mis on avastatud, on kiiremas korras lastud ära parandada.

Riigihankekonkursi tulemusel hakkavad Rakvere linnas tänavaauke lappima Lasila Betoon ja Virumaa Teed. Rakvere abilinnapea Ain Suurkaev rääkis, et Lasila Betoon lapib auke asfaltbetooniga, Virumaa Teed aga killustikuseguga. Rakvere linnaeelarves on teede ja tänavate remondiks ette nähtud ligi 100 000 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles