Saaremäe lõõgastub, aga Saar kipub festivalile

Anette Mai Samolberg
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born.
Elina Born. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Tuntud inimeste suvi võib olla kõike muud kui puhkus: esinemised, õhtujuhtimised, seltskonnaüritused ... Mida meie staarid siis suvel teevad?

Rakvere teatri kunstiline juht ja näitleja Üllar Saaremäe rääkis, et on selle suve võtnud iseendale. “Olen oma kodus Lääne-Virumaal ja puhkan. Teen ka Hardi Volmeriga filmi Eesti esimesest amatööroperaatorist. See on selline tegevus, et kolm kuni neli päeva tööd ja siis jälle puhkan,” ütles ta. Üllar Saaremäe sõnul on ta väiksemad ­asjad ära ütelnud või pooleli jätnud, et suvel lõõgastuda ning veeta aega pere seltsis.

Laulja ja helilooja Kadri Voorand aga ütles, et ta küll tegeleb muusikaga, ent õnneks on see talle ka hobi, nii et siis ta otseselt ei töötagi. “Mul on päris tihe graafik, pikemat puhkust nagu polegi, aga mulle meeldib, kui on tegevust,” rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles