Rakvere kubises mootorratturitest

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Widows Sons Finland seltsi president Timo Mustalahti (vasakul) ja ringreisi korraldaja Kari Nirha jäid Rakvere külastusega rahule.
Widows Sons Finland seltsi president Timo Mustalahti (vasakul) ja ringreisi korraldaja Kari Nirha jäid Rakvere külastusega rahule. Foto: Kasper Mäe

Soome mehed mootorratturite seltsist Widows Sons Finland saabusid eile keskpäeva paiku Rakverre Art Cafésse lõunatama. Seejärel said nad kokku Rakvere abilinnapea Rainer Miltopiga, kes tegi neile ringkäigu Targas Majas.

Rakverest ülevaate saamiseks suunduti pärast Targa Maja külastust linnusesse ja vaadati tarva skulptuuri. Miltop rääkis soomlastele Rakvere ajaloost ja plaanidest. Seltsi liikmeid saabus Rakverre 27, kuid kümnel mehel oli mootorratta tagaistmel kaasas ka abikaasa.

Widows Sons Finlandi liikmete hulgas on mehi paljudelt elualadelt, on nooremaid ja vanemaid mootorrattafänne. Ringreisi korraldajaks oli Lapua Soome-Eesti Seltsi esimees Kari Nirha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles