Politseimuuseum avab kolmapäeval õueala ja eriüksuse lasketiiru

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Politseimuuseum.
Eesti Politseimuuseum. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Sihtasutus Virumaa Muuseumid avab kolmapäeva keskpäeval külastajatele Rakveres tegutseva Eesti politseimuuseumi õueala ja eriüksuse lasketiiru.

Uuelt tasapinnaliselt õuealalt leiavad külastajad politseiautod, laste politseijaoskonna koos liiklusalaga ning eriüksuse lasketiiru. Avamisüritusel demonstreeritakse katuse peale pööratud autost väljapääsemist ja tööle pannakse pommirobot.

Virumaa Muuseumide juhataja Ants Leemets lausus, et politseimuuseum on üks nende kolmest suurest kaubamärgist Palmse mõisa ja Rakvere linnuse kõrval ning selle areng on märgatav. "Sügisel avame ka kohtueelse uurimise labori ja plaane jätkub ka järgmiseks aastaks," märkis Leemets.

Eesti politseimuuseumi juhi Andrus Eesmaa sõnul loodab muuseum oluliselt kasvatada külastajate arvu, sest lisaks majas leiduvale ekspositsioonile on nüüd olemas atraktiivne õu, kus tegevust nii suurtele kui ka väikestele. Üheks põnevamaks kohaks politseimuuseumis on tema hinnangul aga eriüksuse lasketiir.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles