Spordimuru vajab hoolt ja armastust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ideaalis tuleks spordimuru niita iga päev. Rakvere spordihoone ­staadioni jõuab ­Andrus Lein üle käia aga iga päeva tagant.
Ideaalis tuleks spordimuru niita iga päev. Rakvere spordihoone ­staadioni jõuab ­Andrus Lein üle käia aga iga päeva tagant. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere spordikeskuses staadionimuru eest hoolitsev Andrus Lein on hooldustehnikuna töötanud juba 21 aastat. Mees väidab, et hoolimata pikaaegsest staažist ammutab ta siiamaani iga päev uusi teadmisi.

Põhilised staadioni- ja selle kõrval asuva harjutusväljaku muru hooldustööd on niitmine, kastmine, väetamine ja kevaditi seemendamine.

Kui külvitöö tellitakse spetsiaalsest muruhooldusfirmast, siis kõik ülejäänu tehakse ära spordikeskuse enda jõududega. Andrus Leini sõnul võiksid nad ka ise muruseemet külvata, kuid spordikeskusel puudub spetsiaalne tehnika, millega mullakamarat lõigata ja freesida ning seejärel seemet külvata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles