Tudu triatloni võit rändas Tamsallu

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast ujumist on võistlejatel vaja läbi laugastega raba jalgratasteni sumbata. Kui palju maapind jooksutosse on neelanud, ei oska isegi oletada. Osa võistlejaid seikleb rabas vanade närude tossudega, teised hoopiski paljajalu.
Pärast ujumist on võistlejatel vaja läbi laugastega raba jalgratasteni sumbata. Kui palju maapind jooksutosse on neelanud, ei oska isegi oletada. Osa võistlejaid seikleb rabas vanade närude tossudega, teised hoopiski paljajalu. Foto: Kärt Mäe

Laupäeval toimunud maakonna pikima traditsiooniga triatlonil Tudus võidutses Tamsalu mees Meelis Veilberg, kes läbis distantsi ajaga 1:13.39

Esimesena jäi pjedestaalilt välja vend Meelisele ja kahele tallinlasele kaotanud Ago Veilberg.

Esimese õrnema soo esindajana ületas finišijoone 34 võistleja konkurentsis üldarvestuses 15. koha pälvinud Rita Toome. Naiste arvestuses mahtusid esikolmikusse veel Kaari Meriloo ja Etriin Etverk, kelle järel finišeerusid ilmselt poole jõuga võistelnud triatloni tulevikutäht Eleri Etverk ning tüdrukute isa Erkki Etverk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles