Pillimeri hüüab Võsu rannaliival

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pillimeri hüüab Võsu rannaliival.
Pillimeri hüüab Võsu rannaliival. Foto: Marianne Loorents

Võsul korraldati saksofoni suvekooli, kus oma koht oli ka sportlikel tegevustel ja suvemõnudel. Liiv pilli ei läinud, õpilasi ja õpetajaid tuli kokku üle Eesti.

Hugo (9) on saksofoni harjutanud juba aasta aega. “Me käime siin laagris rannas ja mängime sõpradega,” kirjeldas poiss tegevusi, mida pilliõppe kõrval viimasel kuuel päeval harrastatud. Jaan-Oskar (10) on aga pilli mänginud kolm aastat. “Mulle meeldib saksofoni mängida,” teatas oma valikuga rahul olev poiss. Tema sõber Oskar (11) rääkis sellestki, kuidas algas tema muusikutee: “Nägin YouTube’ist ühte Eurovisioni lugu, kus mängiti saksofoni, ja tahtsin ka proovida!”

Orkestriproovid ja ansamblimängud vahelduvad individuaaltundidega. Õpetajateks on Olavi Kasemaa ja tema kunagised, end välismaal täiendanud õpilased Ursula Chillaud, Liis Mäevälja, Lirike Langeler, Edvin Lips. Huvi ja õpilaste hulk on iga aastaga kasvanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles