Tänavate uuendamist saadab nurin

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel nädalal Rakveres alguse saanud tööd Vee ja Viru tänaval tulid  inimestele  üllatusena. Uuendused kaotavad omanäolise munakivi- ja toovad moodsa kergliiklustee.
Eelmisel nädalal Rakveres alguse saanud tööd Vee ja Viru tänaval tulid inimestele üllatusena. Uuendused kaotavad omanäolise munakivi- ja toovad moodsa kergliiklustee. Foto: Meelis Meilbaum

Mahukad tööd Rakveres Viru ja Vee tänaval tähendavad uuenduslikku sillutist ja kergliiklustee ehitamist. Elanikud on rahul, et teed saavad korda, kuid hämmelduses, et neid ei ole teavitatud ega kaasatud.

Viru tänava elanik Marika Kundla ärkas esimese remondipäeva hommikul selle peale, et tema aknale koputati. “Teeehitajad palusid auto Viru ja Vee tänava nurgalt ära ajada. Küsisin, mis nad tegema hakkavad, selgus, et freesima,” jutustas Kundla, kellele tuli kodutänava remont uudisena.

“Tekkis küsimus, kellele helistada, et uurida, mis toimub, mida tegema hakatakse. Teave, mis puudutab otseselt kohalikke elanikke ning nende elukeskkonda, võiks olla kasvõi kirja kujul postkastis, inimesi võiks ikka enne nii suuri töid informeerida,” rääkis imestunud Kundla, kes kuulis ligi kolm kuud kestvast teeehitusest siis, kui võttis ühendust linna teedeinseneriga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles