Elust enesest: Väike-Maarja tüdruk võitis mainekad missivõistlused

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja gümnaasiumi õpilane Annalisa Kesküla pälvis eelmisel nädalavahetusel Tallinnas finaalvõistlustel tiitli Little Miss Estonia 2017.
Väike-Maarja gümnaasiumi õpilane Annalisa Kesküla pälvis eelmisel nädalavahetusel Tallinnas finaalvõistlustel tiitli Little Miss Estonia 2017. Foto: Ingrid Tsirel / Star Kids Agency

Väike-Maarja gümnaasiumi õpilane Annalisa Kesküla pälvis eelmisel nädalavahetusel Tallinnas finaalvõistlustel tiitli Little Miss Estonia 2017. Tiitliga kaasneb õigus esindada Eestit järgmisel aastal Hollywoodis konkursil World Championships of Performing Arts ning tänavu Kreekas konkursil Little Miss & Mister United World.

Hollywoodi suurele lavakunstide olümpiaadile, mida korraldab Worldstarsi korporatsioon, sõidavad kokku noored lauljad, tantsijad, näitlejad, modellid ja esinejad kogu maailmast, et näidata oma potentsiaali ­Hollywoodi agentidele, võistelda maailma lavakunstide meistri karika nimel ning võita väärtuslikke auhindu, milleks on õppestipendiumid ja lepingud tuntud plaadifirmadega.

“Mulle oli see eelkõige enese proovilepanek ja loomulikult olen õnnelik Little Miss Estonia krooni võitmise üle,” rääkis 11-aastane Annalisa Kesküla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles