Võimsad trikitajad: KeerdTrepp Tuuril triumfeerisid kindlalt poisid

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui kõik tõuksitrikid KeerdTrepp Tuuril proovitud, hakati näitama oskusi tagurpidi saltosid tehes.
Kui kõik tõuksitrikid KeerdTrepp Tuuril proovitud, hakati näitama oskusi tagurpidi saltosid tehes. Foto: Meelis Meilbaum

Kui tuntud, populaarsuse tipul olevad ekstreemsporditähed tulevad KeerdTrepp Tuuriga Rakvere skate-parki, peab kaema minema. Saaksin ka ise tõuksil ehk mõne trikiga hakkama või õpiksin midagi ägedat noortelt uljaspeadelt. Et mitte minna mütsiga lööma, teen juba mõned päevad enne trenni. Suvevaheajal pean poiste emana Baltikumi suurimas elamusspordikeskuses, iga poisi unistuste hallis Spot of Tallinnas tõuksiga vähemalt mõned ringid tegema. Ja ... poegadele isegi pisut piinlikkust valmistama. Aga mis teha.

Selle uhke kompleksi BMX-krossi treeningurada, batuudid, poroloonbasseinid ja peened atraktsioonid võtavad silmamunad pöörlema. Kuhu minna? Mida teha? Adrenaliin on hetkega laes. Otsustan siiski, et hüppeid ma ei proovi. Aga tõuksi haaran ja teen mõne sõidu. Ehkki valju kiljumisega. Nii mõnigi muigab, et kleidis proua liugleb saalis ringi. Aga ilmselgelt on äge!

Võtan vastu otsuse, et Rakvere üritusele ma tõuksi ise kaasa ei võta. Eks siis laenan lastelt, kui KeerdTrepp Tuuril juba hullamiseks läheb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles