Ruja taasühinemiskontserdil esitab kitarririffe meie noormees

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor pillimees Johannes Pihlak.
Noor pillimees Johannes Pihlak. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Rakverest pärit Gustav Adolfi gümnaasiumi lõpuklassi noormees Johannes Pihlak (18) astub kitarr seljas uljalt prooviruumist välja. Neil päevil antakse viimast lihvi pühapäevaseks võimsaks kontsertsõuks. Johannes Pihlakut ootab ees vägev kogemus: tal on võimalus lauluväljakul esitada surematu Ruja liikmetega koos mõned palad.

Johannes Pihlakul on vedanud – ta ei ole õppinud klassikalises muusikakoolis ega tea seetõttu solfedžost palju. Kitarri kohta käivad algteadmised ja võtted on ta selgeks saanud Rajaotsa eramuusikakoolis. Ta on pidanud pigem sellest, et õppida kitarrikäike tegijatelt. 

Aktiivne noormees, kes on viis aastat teinud kaasa eri projektides, teeb muusikat Direktori Bänd 3-s, kuhu kuuluvadki gustavadolflased. Sama koosseisuga anti kevadel kontserti, kui ... Ruja omaaegne kitarrist Jaanus Nõgisto juhtus olema kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles