Epp Mäe kaotas pronksimatši ja tuli MM-il Pariisis viiendaks

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Mäe (sinises trikoos).
Epp Mäe (sinises trikoos). Foto: Tairo Lutter / Postimees

Epp Mäe sai Pariisis peetaval maadluse MM-il naiste raskekaalus viienda koha, kui jäi pronksimatšis alla jaapanlannale Hiroe Suzukile 0:6.

Maadlusklubi Wesenberg Wrestling esindava 25-aastase Mäe esimeseks vastaseks oli kaalukategooria kuni 75 kg eelringis brasiillanna Ailne Da Silva Ferreira, kelle meie maadlusnaine alistas 3:0. Vastase näol oli tegemist 2014. a. MM-i hõbedanaise ning Rio olümpiamängude üheksanda koha omanikuga.

16 parema hulgas läks Mäe vastamisi kogenud 37-aastase Ukraina esindaja Katerina Burmistovaga ning teenis tituleeritud vastase üle oma teise järjestikuse võidu skooriga 2:0.

Veerandfinaalis ehk kaheksa tugevama hulgas sai Epp Mäe raskes matšis jagu Urtnasan Gan Ochirist Mongooliast 4:2.

Poolfinaalis kohtus Mäe MM-i suursoosiku Yasemin Adariga Türgist ja pidi tunnistama vastase 8:5 paremust. Taas pingeliseks kujunenud vastasseisus evis Mäe küll võiduvõimalusi, kuid et türklannal õnnestus matši lõpuosa paremini, siis pääses finaali tema.

Õhtuses pronksimatšis oli Epp Mäe vastaseks läbi lohutusringi medalikohtumisele jõudnud jaapanlanna Hiroe Suzuki.

Tudust pärit Epp Mäe on käesoleva aasta Euroopa meistrivõistluste ja kahe aasta tagune MM-i pronksiomanik.

MM-i kohtumistele saab kaasa elada rahvusvahelise maadlusliidu kodulehe vahendusel.

Eilsel võistluspäeval pani kirsi tordile Heiki Nabi, kes saavutas meeste Kreeka-Rooma maadluse raskekaalus (kuni 130 kg) hõbemedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles