Inglismaalt kodumaale kaasmaalasi ravima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Anosov, kiropraktik.
Oleg Anosov, kiropraktik. Foto: Marianne Loorents

2009. aastal Rakvere vene gümnaasiumi lõpetanud Oleg Anosovil oli juba põhikoolis soov oma elu meditsiiniga siduda. Pärast pikki sobiva eriala otsinguid leidis ta tee kiropraktikani ning omandas Inglismaal sel alal kõrghariduse. Nüüd on ta tagasi Eestis ja soovib siinseid inimesi võimalikult palju aidata.

Esiotsa mõtles Anosov õppida hambaarstiks, kuid Tartu ülikooli avatud uste päeval mõistis ta, et see amet ei köida teda piisavalt. Kui tema kooli tuldi rääkima võimalusest minna õppima välismaale, mõtles Anosov, et miks mitte proovida midagi uut ja põnevat. Kuna talle öeldi, et meditsiini tudeerimiseks peab kõigepealt kolledžis üldaineid õppima, läks ta Reading College’isse, kus õppis kolm aastat loodusainete teooriat.

Anosovil oli alguses väga raske, Rakvere vene gümnaasiumis polnud inglise keelt õpetatud kuigi heal tasemel. Seetõttu pidi ta võtma ka inglise keele lisatunde.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles