Tapa Mario Pizza baaris valmistab pitsasid Itaalias pitsameistri tippkoolituse läbinud mees. Tapa juurtega Sergei Semenoff saabus linna tänavu kevadel Riiast, olles enne õppinud viis aastat Itaalias ja teinud aastaid pitsasid Lätis, Leedus ning Venemaal.
Tellijale
Tapal keerlevad Itaalia pitsad
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Semenoff sattus Itaaliasse õppima, kuna teda huvitas sealne kokandus. “Inimesed arvavad, et pitsameister ei ole eriala, tegelikult on see eriala, mis hõlmab kogu sinu elu,” rääkis ta. “Kui teed seda hästi, jätkub kliente ja tellimusi ning sa võid head äri teha.”