Kasutatud riietega kauplemine koos koogi ja kohviga kogub hoogu

Katrin Uuspõld
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Räägu tänava rahvas võttis kätte ja pidas kevadel oma uulitsal turgu, külastajaid jagus rohkesti ja ettevõtmist korratakse.
Rakvere Räägu tänava rahvas võttis kätte ja pidas kevadel oma uulitsal turgu, külastajaid jagus rohkesti ja ettevõtmist korratakse. Foto: Kasper Mäe

Sel laupäeval on Rakveres avatud lausa kaks kohta, kuhu tasub minna kogu perega, et otse omanikelt soetada kasutatud kraami ning proovida ka värskeid koduseid küpsetisi. Nimelt toimub juba teist korda Räägu tänava kirbukas ning esimest korda Võidu Basaar.

Maikuus ületas Räägu tänava elanike kauplemisedu kõik nende ootused ning nüüd otsustati kirbukat korrata. Üks eestvedaja Siret Viiberg ütles, et telgid pannakse püsti ning kaheksa majapidamist on valmis kauplema. “Kevadel läksid väga hästi kohv, koogid ning lasteriided. Aga talveriideid ju kevadel ei müü, nüüd oleme need välja otsinud, samuti pakume oma keedetud moose-mahlu, aga ka mett ja kudumeid,” loetles ta.

Viiberg nimetas, et kevadel käis Räägu tänava kirbukal umbes 400 inimest ning usinat külastamist oodatakse ka nüüd. “Naabrinaine Lii Prits tegi eelmisel korral reklaamiks luuletuse ja tegi ka seekord,” teatas Viiberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles