Suurilmahõnguga mööblibutiigist saab ka lahtikäiva diivani

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kylli Suminat aitab mööblipoe pidamise juures tööbüroo praktikant Kristel. Suureks rõõmuks on keset diivanit istuv pisike Lumi.
Kylli Suminat aitab mööblipoe pidamise juures tööbüroo praktikant Kristel. Suureks rõõmuks on keset diivanit istuv pisike Lumi. Foto: Marianne Loorents

Ehkki Kylli Suminal on käed tööd täis, ei raatsi ta Lumi nime kandvat valget prantsuse buldogit sülest panna. Neil päevil avas ta Rakveres Tõusu tänaval mööblibutiigi Daky House, mis saanud nime tema tütre Dagny järgi.

Kylli Sumin jõuab kõike: ta tõstab koduses müügisaalis lambid, peeglid ja diivanid paigale ning leiab mahti nunnutada kutsikast sõpragi.

Mööblibutiik Daky House sündis nii, et esialgu oli firma vaid Facebooki-grupis Sisustus Käest Kätte!, kus on praeguseks aasta aega esemetega äri tehtud. Ettevõtmine arenes suureks, kui Soomes elavale Kylli Suminale tundus, et Facebooki vahendusel äri teha on küll hea, aga sellel on ka vajakajäämisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles