Koalitsioonilepingus rida ajades: lasteaiakohti küllaga, sest lapsi jääb vähemaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarvas sai uue logo. Esialgu ei saagi aru, kas eeskujuks on Eesti koondiste embleem või Volkswageni klubi tunnusmärk.
Rakvere Tarvas sai uue logo. Esialgu ei saagi aru, kas eeskujuks on Eesti koondiste embleem või Volkswageni klubi tunnusmärk. Foto: Rakvere Raibe

Enne järjekordseid valimisi on paras aeg vaadata, mida lubati enne ja mis tegelikult täide on viidud. Haarame aga kohe tarval sarvist ja lööme lahti Rockvere koalitsioonilepingu.

Kuid veel enne kargab esimese asjana meelde lubadus lükata laiali Keskväljaku mullakuhi, mis esialgse idee järgi pidi kujutama Kalevipoja kääbast, kuna meie rahvuskangelase isa Viru laulik just siit kandist pärit on. Selline võimas memoriaal siis.

Teistel andmetel oli tegemist lihtsalt linnaplatsi ehitusest järele jäänud pinnasega, mille äravedamiseks ei jätkunud linnal enam raha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles