Õnnetu armastus ajas mehe bemariga jalakäijate sillale

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BMW ohtlik sõit lõppes Rakvere Kirikupargi jalakäijate sillal.
BMW ohtlik sõit lõppes Rakvere Kirikupargi jalakäijate sillal. Foto: Meelis Meilbaum

Kümme minutit enne seda, kui üks isa oli Rakveres Pikal tänaval lapsega jalutamas, põrutas BMW maastur esmaspäeva õhtul kella poole üheksa ajal Kirikuparki ja peatus alles jalakäijate sillal. Asfaldile jäänud jälgede järgi võib arvata, et sõiduki kiirus oli suur.

BMW X5 roolis olnud alkoholijoobes noormees rääkis pealtnägijate sõnul alguses, et maasturit juhtis tema sõber. Viimane aga selgitas mundrikandjatele, et oli mõnda aega kaineks juhiks ja parkis siis auto sündmuskoha lähedale.

Viimaks roolijoodik murdus, puhkes nutma ja tunnistas üles, et tema ikkagi oli sõiduki roolis. Juhtunus süüdistas ta oma truudusetut pruuti.

Rakvere abilinnapea Rainer Miltop ütles, et temal juhtunu kohta palju infot ei ole. “Aga sellise asja kirjeldamiseks polegi sõnu,” lisas ta.

Juhtunus süüdistas ta oma truudusetut pruuti.

Miltopi sõnul on üks turvakaameratest pööratud Adoffi tänava poole, kuid kui pealtnägijate tähelepanekud osutuvad õigeks ja intsidendi ajal oli kaamera pööratud kiriku suunas, siis võis turvalindile midagi jääda. Eile Tallinnas olnud abilinnapea lubas turvalindi salvestust esimesel võimalusel vaadata.

Rakvere politseijaoskonna välijuht Meelis Kivirand ütles, et linnas on turvakaamerad olemas, kuid kas neist nüüd ka abi on, seda ei osanud politseinik öelda. Välijuhi sõnul on linnas küll üht-teist juhtunud, kuid et auto jalakäijate sillale põrutab, seda Kiviranna ütlust mööda talle ei meenu. Sündmuskohal Virumaa Teataja kaamera ees kakerdanud noormehel tuvastas politsei alkoholijoobe ja seejärel lasti ta koju.

“Menetlus on värske ja selle huvides rohkem ei räägiks,” sõnas Kivirand.

2013. aasta aprillis suutis sõiduauto Audi juht sõita Haljala viaduktil jalakäijate sillale, lõhkudes tee piirde.

Rakveres põrutas sõiduauto BMW 2009. aasta suvel Rakvere spordihoone jõusaali, lõhkudes hoone kandetalad.

Aasta hiljem rihtis sõiduauto Mazda spordihoonet. Sedapuhku jõudis sõiduk suurde galeriisse, lõhkudes üheksa suurt pakettakent, ja tõmbas põranda küljest lahti alumiiniumist kandetala.

2011. aasta aprillis aga tuli päästjatel Rakveres Silla tänava tiigist välja õngitseda sõiduauto Volkswagen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles