Aaspere teeristis passib juhust vikatimees

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aaspere ristmikul tehtud suurte ümberkorralduste käigus kadus kohalikel jalakäijatel võimalus turvaliseks teeületamiseks. Tihedalt pikitud kummipostid valmistavad peavalu samuti pikkade autokaravanide juhtidele, kel tuleb masinaga pööramiseks näidata suurt täpsust.
Aaspere ristmikul tehtud suurte ümberkorralduste käigus kadus kohalikel jalakäijatel võimalus turvaliseks teeületamiseks. Tihedalt pikitud kummipostid valmistavad peavalu samuti pikkade autokaravanide juhtidele, kel tuleb masinaga pööramiseks näidata suurt täpsust. Foto: Marianne Loorents

Uue liikluskorralduse tõttu Aaspere–Haljala vahelisel teelõigul on Aaspere ristmik muutunud kohalike jalakäijate jaoks senisest veelgi eluohtlikumaks.

Kohalik elanik Laine rääkis, et soovis bussipeatusesse minna üle sõidutee kohast, kust ta tavaliselt teed ületab. Nägi aga, et sinna on teepiire pandud. Ainuke võimalus teed ületada oli ristmikul.

Laine sõnul ei liigu ta kiiresti. Korraga kuulis ta tagant auto tuututamist. Ehmunud naine astus kiiresti edasi, otse ette Tallinna poolt tulevale suurele autole. Õnneks midagi hullu siiski ei juhtunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles