Tapa käsipallurid alistusid võõrsil Viljandile

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SK Tapa palliga.
SK Tapa palliga. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Spordiklubi Tapa Eesti meistriliiga käsipallimeeskond alistus tänaõhtuses meistrivõistluste teise vooru kohtumises võõral väljakul 28:36 (poolaeg 12:18) tiimile Viljandi HC.

Mõlemad klubid jõudsid kahe vooru vahel meeskonda täiendada. Mulkidega liitus varem ka Lätis ja Tšehhimaal pallinud Ukraina tagamängija Volodimir Maslak ning SK Tapa täiendas ridu oma kasvandiku Kaimar Leesiga, kes vahepeal aastaid HC Kehra värve kaitses. Pärast 2:2 viigiseisu pääses mullune pronksimeeskond tapalastelt kindlamalt ette ja sai 18:12 edu. Teisel pooltunnil tundus Viljandi lõplikult ära libisemas, kui kasvatas vahe 9-väravaliseks 24:15, ent juba avavoorus Kehrale hambaid näidanud tapalased polnud alla andnud. Külalised tegid 4:0 spurdi, aga väiksemaks kui viis väravat vahet vähendada ei suutnud. Lõpuvile kõlades olid tablool Viljandi võidunumbrid 36:28. Täiesti pidurdamatus hoos oli Robert Lõpp, kes viskas võitjate kasuks 15 väravat. Kristjan Koovit tabas 5 korda. Kaotajate poolel jäi Tapaga taasliitunud Kaimar Leesi arvele 9 tabamust ja Vahur Oolup viskas 5 väravat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles