Tarvas langes karikasarjast lisaajakaotusega

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artem Levizi.
Artem Levizi. Foto: Ain Liiva

Kolmapäeva õhtul jõudsid meeskondade Rakvere JK Tarvas ja JK Narva Trans vahelise duelliga lõpule Evald Tipneri nime kandvate Eesti meeste jalgpalli karikavõistluste neljanda ringi ehk 1/8-finaalide mängud.

Täpselt algkoosseisu jagu palluritega, kellele lisaks oli varumehena kaasas üks vigastatud mängumees, suutis esiliiga paremikku kuuluv Lääne-Virumaa jalgpalli lipulaev valmistada meistriliiga keskmikule, viiendal tabelireal asetsevale Transile nende koduplatsil Fama staadionil tugevat peavalu.

Kohtumise normaalajal väravaid ei löödud ning narvalastel õnnestus Rakvere meeskonna värav lahti muukida alles lisaaja avapoolaja lõpus ehk 102. minutil, mil Viktor Plotnikov viis väljakuperemehed 1:0 juhtima. Seitse minutit hiljem vormistas sama mees oma teise tabamusega Transi 2:0 võidunumbrid.

Rakverlaste väravasuul teenis taas rohkelt kiidusõnu Artem Levizi, kes suutis tõrjuda lisaajal ka ühe vastaste kasuks määratud penalti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles