Kolledži teavikud jõuavad keskraamatukokku

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu. Pilt on illustratiivne.
Lääne-Virumaa keskraamatukogu. Pilt on illustratiivne. Foto: Internet

Varem vaid Tallinna ülikooli Rakvere kolledži raamatukogus leidunud teavikuid on 2. oktoobrist võimalik laenutada Lääne-Virumaa keskraamatukogust, kuhu need hoiule anti. Kõik teavikud paiknevad teemade järgi ning on leitavad elektronkataloogist Urram.  

Eesmärk on muuta väärt kogu kättesaadavaks laiemale ringile huvilistele kui vaid Rakvere kolledži tudengid. „Nii saab kolledž veelgi enam panustada regiooni haridusmaastiku rikastamisse,“ selgitas direktor Silver Pramann.

Raamatud, mida kokku 128, käsitlevad peamiselt pedagoogikat, psühholoogiat ja juhtimist, samuti uurimistöö koostamist. „Tunneme heameelt, et kolledži abiga saame õppekirjanduse valikut suurendada,“ lausus Lääne-Virumaa keskraamatukogu direktor Kaili Õunapuu-Seidelberg. „Rakveres õppivate või siitkandist pärit üliõpilastele on meie raamatukogu ju hinnatud õppekirjanduse laenutamise koht,“ lausus ta. „Meilt leitakse ka neid raamatuid, mis Tallinna või Tartu kogudes välja laenutatud.“

Õppetööks otseselt vajalikud raamatud jäävad endiselt Rakvere kolledžisse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles