Galerii: Rakveres toimus maakonna turismifoorum

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lääne-Viru maavalitsuse ja Euroopa Liidu teabekeskuse Europe Direct täna Rakveres korraldatud maakonna turismifoorumil arutleti ja üritati leida vastuseid siinse turismimajanduse edendamist puudutavatele küsimustele.

Kogemusi jagasid Viljandi linnapea ja populaarse pärimusmuusikafestivali Viljandi Folk eestvedaja Ando Kiviberg ning riigis suuri rahvaspordiüritusi, nagu näiteks SEB Tallinna Maraton, korraldav Mati Lilliallik.

Turismimajanduse arengutest üldisemalt rääkis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso, turismist rääkimise vajadusest Eestis aga suhtekorraldusfirma Powerhouse juhataja Janek Mäggi.

Turismifoorumil nii kohalike arvamusliidrite kui ka külaliste osavõtul peetud paneeldiskussioonides arutleti veel omavalitsuse rolli üle turismi käivitamisel ja arendamisel, samuti Lääne-Virumaa võimalustest ja valikutest turismimaastikul.

Foorumi lõpetuseks tunnustati maakonna tublisid turismiedendajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles