Eelhääletamine algas järjekorraga valimisjaoskonnas

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 12 avati maakonnakeskustes valimisjaoskonnad. Rakveres Lääne-Virumaa keskraamatukogus asuvasse valimisjaoskonda saabus jaoskonnakomisjoni esimehe Peeter Kruutmanni sõnul esimene hääletaja juba kell 9.40 ja tahtis oma kodanikukohust täita.

"Inimestel ei ole teadlikkust. Igal pool kuulutatakse, et jaoskonnad on avatud kella 12–20. Raamatukogu uksed avanevad kell 9 – ja ollakse juba kohal," kõneles Kruutmann.

Mõned minutid enne hääletamise algust ootas järjekorras juba 10–15 inimest, mille kohta ütles jaoskonnakomisjoni esimees, et eelnevatel valimistel on ka pikemaid järjekordi olnud.

Eelhääletamas käinud Rakvere linna elanik Rutt Kauküla tegi oma valiku just täna, kuna 15. oktoobril ei ole tal võimalik Rakveres olla. Varajane kellaaaeg sattus hääletama tulemiseks seepärast, et raamatud oli vaja nagunii tagastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles