Üks parimatest: Haljala kooli õpetajal on trennikott ja söök alati kaasas

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes teeb, see jõuab: Kersti Naarits on õpetaja Haljala koolis, Rohuaia lasteaias ja annab ka spordiklubis treeninguid. Seda märgatakse: õpetajate päeva eel oli ta üks, keda tunnustati maakonnas.
Kes teeb, see jõuab: Kersti Naarits on õpetaja Haljala koolis, Rohuaia lasteaias ja annab ka spordiklubis treeninguid. Seda märgatakse: õpetajate päeva eel oli ta üks, keda tunnustati maakonnas. Foto: 2 X Meelis Meilbaum, montaaž

Kesknädalal toimunud maakonna õpetajate tänuüritusel oli 17 põhikooli­õpetaja laureaadi seas Rohuaia lasteaia liikumise ja Haljala kooli kehalise kasvatuse õpetaja Kersti Naarits. 

Tosin aastat koolis töötanud õpetaja on väsimatu spordihing, võimas ja äge inimene, kelle juhendada nii lapsed kui ka täiskasvanud. Veel on ta üheksandike klassijuhataja ja peaaegu igal õhtul trennisaalide valitsejannade juhendaja.

Kolmapäeval, kui toimus õpetajate tunnustusüritus, oli aktiivsel Kerstil, ütleme otse välja, suhteliselt hullumeelne päev. Ta teadis seda ette ja tegi juba teisipäeva õhtul ettevalmistusi. “Olin paanikas,” tunnistab Naarits. Ta ütleb, et pidi kokku pakkima oma esimese trenni riided. Tõe huvides tuleb öelda, et spordiklubis tegi ta koos treenitavatega aina kükke juba kell 7.30. Seejärel läks ta Rohuaia lasteaeda pisikestele liikumistunde andma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles