Nelke koduklubil on eurosarjas selg vastu seina

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paavo Nelke.
Paavo Nelke. Foto: Käsipalloseura Riihimäen Cocks

Euroopa käsipalliklubide tugevuselt teise karikasarja EHF Cupi teise ringi avamängus olid laupäeva õhtul Belgias Bocholtis vastamisi Soome valitsev meister Riihimäe Cocks, kelle abitreeneri kohustusi täidab Tapalt pärit Paavo Nelke, ja Belgia tšempion Achilles Bocholt.

Nelke koduklubi oli kohtumises umbes Rakvere-suuruse väikelinna meeskonna vastu avapoolajal pidevalt tagaajaja rollis ja vaheajale mindi belglaste 19:14 eduseisus.

Teisel poolajal suutsid Soome klubi pallurid küll mängupilti parandada, jõudsid poolaja keskel 26:26 viigini ja asusid kahel korral ka juhtima (27:26, 28:27), kuid andsid siis taas ohjad käest ning kaotasid lõpuks 35:40.

Cocks oli püsti hädas vastaste vasakääremängija Damian Kedziora pidurdamisega: belglane viskas võitjate kasuks koguni 15 väravat. "Meil olid paar olulist haigestunud meest, teiste hulgas põhikaitsemängija, puudu. Pole hullu. Kordusmänguks saame nad rivvi ja ka mänguplaan on juba koos peatreener Gintaras Savukynasega välja mõeldud," lausus Paavo Nelke.

Järgmisse ringi pääseb parem meeskond kahe kohtumise kokkuvõttes. Korduskohtumise peab Cocks tuleval laupäeval Siuntios.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles