Gerald McCullouch: “Minu filmid kipuvad sellistele inimestele väljakutse esitama”

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerald McCullouch.
Gerald McCullouch. Foto: Marianne Loorents

Rakveres kinopublikuni jõudnud Gerald McCullouchi kaks linateost on filmitegija sõnul suunatud neile, kes oskavad maailma uue pilguga vaadata. Vanas mõtteviisis kinni olevates inimestes võivad need pigem protesti esile kutsuda.

Eesti publik teab teid peamiselt seriaalidest “Kondid” ja “CSI kriminalistid”. Mõlemad on krimiseriaalid. Natukese aja pärast jõuab Rakvere kinos ekraanile film “Daddy”, kus teil on peaosa mängida (intervjuu toimus umbes tund enne filmi algust – toim.). Mida võiks publik sellest filmist oodata?

See on väga erinev Ameerika teleseriaalidest, kus olen osalenud. Tegemist on täiesti teise žanriga. “Daddy” on ilus lugu kahest keskealisest parimast sõbrast. Ja sellest, mis juhtub, kui üks palju noorem mees nende vahele tuleb. Mees, kellel on saladus. See on väga täiskasvanulik sõbrasuhtelugu, lugu vananemisest, lugu perekonnast ja sellest, kuidas sõna “perekond” tähendus tänapäeva ühiskonnas muutub.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles