Sadakond gümnaasiuminoort võttis mõõtu erilisel triatlonil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sadakond gümnaasiuminoort võttis mõõtu erilisel triatlonil.
Sadakond gümnaasiuminoort võttis mõõtu erilisel triatlonil. Foto: Erakogu

Rakvere gümnaasiumi noored tähistasid üleeuroopalist spordinädalat basseinitriatloniga. 11. klassi õpilase Katre Meriloo praktilise uurimistööna korraldatud basseini­triatlon tõi võistlema ühtekokku 109 7.–12. klasside õpilast.

Päev algas Aqva ujulas ja jätkus Palermo terviseradadel. Individuaalselt tuli 7.–9. klasside noormeeste arvestuses võitjaks Rain Remmelgas, 10.–12 klasside noormeestest Andre Rozenthal ning neidude arvestuses näitas päeva parimat aega Kristiina Siilamets.

Võistkondadest oli parim minek 7.–9. klasside arvestuses 9.b klassi poiste tiimil koosseisus Janari Alavere, Jaan Matis Kangur ja Hendrik Johann Kerm, neidude arvestuses osutus parimaks 7.b klassi neidude tiim koosseisus Christin Marleen Rõõmu, Geidi Võsaste ja Eneken Lill Põdra. Segavõistkondadest võitis 9.d klassi võistkond, kuhu kuulusid Timo Aadli, Kadri Kukk ja Marija Miganova.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles