Valimised Haljalas: haridus on siiski olulisim

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Meerits keskerakonnast (vasakult), Leo Bergström EKRE-st, Vello Väinsalu valimisliidust Plaan A, Tea Treufeldt IRL-ist, Leo Aadel reformierakonnast, Margus Punane valimisliidust Maheda ning Annes Naan valimisliidust Vaba Vallakodanik.
Jaan Meerits keskerakonnast (vasakult), Leo Bergström EKRE-st, Vello Väinsalu valimisliidust Plaan A, Tea Treufeldt IRL-ist, Leo Aadel reformierakonnast, Margus Punane valimisliidust Maheda ning Annes Naan valimisliidust Vaba Vallakodanik. Foto: Ain Liiva

​Kuigi Haljala kooli kodulehte ehib moodsa spinnerikujulise koolimaja pilt, on see kujutis vaid illusioon.

Kes Haljalasse käima satub, näeb, et kooli silt on kinnitatud nõukogudeaegse koolimaja külge, kus õppetöö toimubki. Spinnerikujuline säästlik ja tänapäevane koolimaja on viimastel aastatel olnud nii vallarahva kui ka koolipere suur unistus.

Haljala vallavalitsus ja volikogu on tegutsenud selle nimel, et uus koolimaja ühel päeval enam pelgalt illusioon ei oleks. Selleks sai kool gümnaasiumist põhikooliks ümber organiseeritud, sest vaid nii oli võimalik riigilt toetusraha saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles