Valimisliit tutvustab oma programmi valimisjaoskonna vastas

Kristi Ehrlich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba õige pea saab Aseri vald Lääne-Viru maakonna osaks ja siinsetel saadikutel on põhjust sealsele rahvale ennast tutvustada.
Juba õige pea saab Aseri vald Lääne-Viru maakonna osaks ja siinsetel saadikutel on põhjust sealsele rahvale ennast tutvustada. Foto: Aseri vald

​Valimisliit Ranna-Viru ootas kõiki huvilisi eile õhtul Aseri vallamajja, kus tutvustati valimisliidu kandidaate ja valimisprogrammi. Samal ajal toimus eelhääletamine jaoskonnas, mis asub vallamaja vahetus läheduses rahvamajas.

Oponendid nägid taolises tegevuses kallutatust, seda enam, et valimisliit lubab oma kodulehel, et nende kampaaniategevuses lähtub liit heast valimistavast, mis ütleb, et “avalikke vahendeid (nt ruumide rent) kasutatakse vaid tingimustel, mis on kättesaadavad ka teistele valimistel osalevatele kandidaatidele”.

Valimisliidus Meie Kodu vallavolikokku kandideeriva Allar Aroni sõnul on teavituskampaania loomulik nähtus, kuid tema ei tuleks selle pealegi, et vallamajja valimisstaap teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles