Torm – kuld, Poolamets – hõbe, Juhkami – pronks

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taas stabiilse isikliku valimistulemuse  teinud Mihkel Juhkami (ees) võib rahul olla – ta on valitud kaheksa korda järjest Rakvere linna volikogusse.
Taas stabiilse isikliku valimistulemuse teinud Mihkel Juhkami (ees) võib rahul olla – ta on valitud kaheksa korda järjest Rakvere linna volikogusse. Foto: Meelis Meilbaum

​Isamaa ja Res Publica Liidu Rakvere esinumbri Mihkel Juhkamiga valimistulemuste kujunemise ühist jälgimist eelnevalt kokku leppides on mees rahu ise. Nagu ikka.

Kohaliku poliitika vana kala, 54-aastane Juhkami ütleb reedel, et vaatame, kuidas asi kulgema hakkab, ja lisab, et ühe variandina võib tal enne IRL-i peostaapi Buena Vista Sofa Clubi minekut kõne alla tulla hoopis kodus koos kallimaga saate “Su nägu kõlab tuttavalt” vaatamine.

Ei saa täpselt aru, kas ametis olev linnapea viskab nalja või räägib tõsiselt. Kui vaja, võib nendega koos ka näosaadet vaadata, aga etteruttavalt öeldes – niikaugele asi ei lähe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles