Rakvere võimupirukas võib täna jagatud saada

Andres Pulver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL-i mehed Marko Pomerants (vasakul) ja Kert Karus on mõtlikud, sest eelmisel korral saavutatud valimisvõitu sedapuhku korrata ei suudetud.
IRL-i mehed Marko Pomerants (vasakul) ja Kert Karus on mõtlikud, sest eelmisel korral saavutatud valimisvõitu sedapuhku korrata ei suudetud. Foto: Meelis Meilbaum

Rakveres valimised võitnud reformierakonna piirkonnajuht Aleksandr Holst avaldas eile lootust, et täna sünnib ehk selgus, kes järgmisel neljal aastal Rakveres linnaohje hoidma hakkavad.

Eile olid reformierakonna kohalikel juhtfiguuridel käed-jalad tööd täis, sest läbi tuli rääkida kõigi viie ülejäänud volikogusse pääsenud jõuga. “Kindlasti räägime kõigiga ja vaatame, kellega ühiseid jooni on rohkem,” sõnas Holst.

Ametist lahkuv linnapea Mihkel Juhkami ütles eile pärastlõunal, et IRL-i rahvas on moel või teisel kõigi erakondadega pärast valimisi juba vähemalt korra kohtuda jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles