Kroonikeskuses valmis pikim suši

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval peeti Kroonikeskuse 15. sünnipäeva, sünnipäeva tipphetkedeks olid Eesti pikima suši valmistamine ning ansambli Põhja-Tallinn esinemine.
Pühapäeval peeti Kroonikeskuse 15. sünnipäeva, sünnipäeva tipphetkedeks olid Eesti pikima suši valmistamine ning ansambli Põhja-Tallinn esinemine. Foto: Meelis Meilbaum

Pühapäeval püstitati Rakveres omalaadne rekord. Sadade külastajate silme all valmis Eesti kõige pikem suši. Pikima suši tegemine võeti ette Kroonikeskuse 15. sünnipäeva raames ning kõik soovijad said rooga hiljem maitsta.

Suši valmistamise eestvõtja oli restorani Sushi Tiger kollektiiv. Restorani perenaine Aire Kronberg ütles, et ettevõtmise idee tekkis koostöös Kroonikeskusega. Kõigepealt paigaldati sušimatt ning norileht. Viimasele asetati riis ja muu vajalik. Suši kokkurullimisel said osaleda kõik huvilised.

Rekordsuši tegemiseks kulus ligikaudu kuuskümmend kilo keedetud riisi ja hõrgutis valmis umbes poolteise tunniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles