Väljakutsete nappus sundis lahkuma

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puudulik motiveerimine ja väljakutsete vähesus pani Rakvere  noorsootöötaja Mari-Liis Küüsmaa kandideerima Rae noortekeskuse  juhatajaks. Koos oma truu kaaslase Jessega ta sinna suunduski.
Puudulik motiveerimine ja väljakutsete vähesus pani Rakvere noorsootöötaja Mari-Liis Küüsmaa kandideerima Rae noortekeskuse juhatajaks. Koos oma truu kaaslase Jessega ta sinna suunduski. Foto: Erakogu

Aeg on edasi liikuda, nii tundis Rakvere noorsootöötaja Mari-Liis Küüsmaa. Hakkaja inimesena soovis ta oma ellu kaalukamaid väljakutseid ja kandideeris Rae noortekeskuse juhatajaks.

Tallinna-lähedases vallas on Mari-Liis Küüsmaa olnud ametis mõni kuu. Täna tunnistab ta, et noortekeskuse tööd Rakveres piisavalt ei hinnata.

Neli aastat töötas ta Rakvere noortekeskuses, see on tema sõnutsi piisavalt pikk aeg. Noor inimene tunnistab, et enne lahkumist kaalus ta hoolega plusse ja miinuseid, kuid ei näinud arenemisvõimalusi. Rakveres noortekeskuse juhataja ametikohta ei ole, neid tööülesandeid täidab kultuurikeskuse direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles