Rakke vallajuhti tänati kopsaka preemiaga

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametist lahkuv Rakke vallavanem Andrus Blok (keskel) saab kodukandi huvide eest seista uues Väike-Maarja volikogus. Valimistel kogus ta paremuselt teisena 248 häält.
Ametist lahkuv Rakke vallavanem Andrus Blok (keskel) saab kodukandi huvide eest seista uues Väike-Maarja volikogus. Valimistel kogus ta paremuselt teisena 248 häält. Foto: Marianne Loorents

Tavatult hilja, vaid mõned päevad enne lõplike valimistulemuste väljakuulutamist, kutsuti üleeile õhtul Kuremaale kokku veel üks Rakke vallavolikogu istung.

Seda, et rahvaesindajad Lääne-Viru maakonna lõunapoolseima omavalitsuse vallamajast umbes poolesaja kilomeetri kaugusele Kuremaa ujula seminariruumi koosolekule kogunesid, põhjendas volikogu esimees Enno Eilo hiljem vajadusega vahetada keskkonda.

Tema sõnul ei mõjutanud valikut sugugi asjaolu, et esiotsa viimaseks planeeritud volikogu istungile eelmisel neljapäeval kogunes Rakkes arvukalt külalisi, kes muutsid õhustiku pingest paksuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles