Rakvere kiirendusäss noppis mitu auhinda

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veljo Einberg.
Veljo Einberg. Foto: Mario Mesi

Eesti kiirendussportlased lõpetasid võistlushooaja Tartus ööklubis Tempo, kus pärjati parimaid.

Kolm auhinda anti Eesti Autospordi Liidu kiirendus- ja lõppkiirusvõistluste alakomitee esindajatelt pidulikul lõpuüritusel üle rakverlasele Veljo Einbergile: ta pälvis medali Eesti rekordi püstitamise eest lõppkiiruses veerandmiilisel distantsil, samuti hooaja kiireima sõitja ja parima lõppkiiruse saavutaja tiitli.

Kolm aastat võistluspausi pidanud ja tänavu rajale tagasi tulnud Veljo Einberg märkis edukast hooajast rääkides, et konkurendid on endiselt tublid, kuid ka tema oskused ja tehnika pole vahepeal rooste läinud. "Kehv on ainult see, et kiirendussportlastel pole Eestis spetsiaalset rada, kus ala harrastada. Võibolla võtab autospordi tuleviku pärast südant valutav Oleg Gross Kehala autospordikompleksi arendades selle teema samuti mõtteaineks," ütles Einberg. "Tegelikult ei vaja kiirendajad rohkemat kui ühe kilomeetrit pikkust lõiku, mida katab soovitavalt sile asfalt."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles