Ulvi noormees Erik Rüütel saavutas ülemaailmsetel kutsemeistrivõistlustel Dubais medalivõidu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Rüütel.
Erik Rüütel. Foto: Worldskills

Abu Dhabis toimunud 44. ülemaailmsete kutsemeistrivõistluste WorldSkills auhinnatseremoonial tunnustati esimest korda võistluste ajaloos medalikohaga eestlasi. Tugevas rahvusvahelises konkurentsis teenisid maastikuehituses pronksmedali Mairold Mänd ja Ulvis elav Erik Rüütel, jagades kolmandat kohta Hiina võistkonnaga.

“Oleme meeletult rahul, sest võistlusel osales 23 tugevat võistkonda. Kolmanda koha tõi meile hea koostöö ning tugev võistluskogemus – minul on ligi 14 võistlust seljataga. Suurimaks katsumuseks oli esimene võistluspäev, kus jäime küll ajahätta, kuid tegime see-eest kvaliteetse töö. Teisel päeval saime hea rütmi sisse ja sekkusime kõrgesse konkurentsi,” ütles Erik Rüütel.

Võistluspaigas kohapeal viibinud SA Innove hariduse agentuuri juhataja ja rahvusvaheliste kutsemeistrivõistluste tehnilise delegaadi Tanel Oppi sõnul on selliste hetkede nimel palju tööd ja vaeva nähtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles