Merili Vipper: "Töö kaotamine ei ole maailma lõpp, vaid võib avada uued võimalused"

Eva Klaas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merili Vipper.
Merili Vipper. Foto: Tiiu Heinsoo

Tapalanna Merili Vipper (41) on oma eluga väga rahul, sest tänavu tegi ta teoks suure unistuse, asutades ettevõtte, mis tegeleb elamusretkede korraldamisega, samuti leidis ta hiljuti hingelähedase töö. Ta on kunstiline juht Tapa kultuurikojas.

Merili Vipper töötas üksteist aastat kaitseväes keskkonnakaitse spetsialistina. Eelmise aasta lõpus aga see koht koondati ja ta jäi tööta. “Julgustuseks kõigile tahaksin öelda seda, et kui ühel eluetapil tuleb tööle ootamatu lõpp koondamise näol, siis ei ole see lõpp, vaid uue algus,” rääkis ta.

Pärast koondamist oli naine mõne kuu ametis Palmse mõisas, kuid vahel juhtub, et töökoht ei sobi. Seejärel võttis ta end töötuna arvele. “Sain käia ettevõtluskoolitusel, kus valmis äriplaan, mis oli mu peas küpsenud juba mitu aastat, kuid polnud seni veel küps,” kõneles Merili Vipper.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles