Millenniumilapsi virgutati trimmis kehadega

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole sina ise! Noorte inspiratsioonipäeval tiivustasid neide ja noormehi oma lugude ja soovitustega kulturist Ott Kiivikas (vasakult), arengunõustaja Epp Adler, näitleja Juss Haasma ja elustiiliblogija Merilin Taimre.
Ole sina ise! Noorte inspiratsioonipäeval tiivustasid neide ja noormehi oma lugude ja soovitustega kulturist Ott Kiivikas (vasakult), arengunõustaja Epp Adler, näitleja Juss Haasma ja elustiiliblogija Merilin Taimre. Foto: 4 x Ain Liiva, montaaž

Kas kahtled oma tulevikus? Põmm, nii otse küsitakse selle aastatuhande põlvkonnalt. Paljas Porgand (miks, kurjam, tal küll selline nimi on?), musklimees Ott ja näosaate Juss on sütitajad, kellega püütakse äratada sotsiaalmeedias alati kättesaadavaid. Ah nii, mõtlen inspiratsioonipäeval, istudes lapseohtu suurte seas. Kui “muldvana” läheb ja laseb end tiivustada – on see üldse võimalik?

Nutitelefonid vilguvad kutsuvalt pimedas teatrisaalis. Seal, kus räägitakse noortest – nende probleemidest. Need probleemid, olgem ausad, on ajast aega üsna ühesugused. Oo, ma mäletan küll – kehakaal ja eneseusk. Omavahel seotud märksõnad, mis ka eelmisel reedel Rakvere teatris lavalt kõlasid ja tekitasid sajapealises noortekambas küsimusi.

Vaadakem vaid, lavale astub Ott Kiivikas. Muide, minuaegne mees, kelle õpetussõnad tulevad elus kogetust. Super. Ärimehest kulturist on mu meelest tüüp, kelle jutt kinnitab vaid üht – negatiivses tuleb leida positiivset. Alati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles