Teatrikino valmistub koolivaheajaks

Eva Samolberg-Palmi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Animafilm “My Little Pony”.
Animafilm “My Little Pony”. Foto: Kaader filmist

Järgmisel nädalal on koolivaheaeg. Rakvere Teatrikino juhataja Merili Räitsaku sõnul on kinopersonal selleks juba pikalt valmistunud. Räitsak rääkis, et tavapärase kahe päeva asemel puhkab kino vaheajal ühe päeva ning ka nädala sees töötatakse laupäevase ja pühapäevase graafiku järgi. Mullu jõulude ajal juhtunud olukord, mil kino koolivaheajaks uksed sulges, enam ei kordu.

“Meil on eriprogramm, keskendume eri vanuses koolinoortele,” kõneles Räitsak. Nii saavad päeva esimeses pooles filme nautida nooremad koolilapsed, kellele on suunatud näiteks animafilmid “My Little Pony”, “Lego Ninjago Film” ja “Lumeinimese poeg”.

Päeva teises pooles ja õhtul on kinno asja aga juba suurematel ning täiskasvanutel, sest näeb filme, mis alla 14-aastastele lubatud ei olegi. Üheks selliseks on põnevusfilm “Võõramaalane”, mille peaosas kehastab üle ilma tuntud märulistaar Jackie Chan (“Shanghai rüütlid”) tagasihoidlikku restoraniomanikku Londonis Chinatownis. Kui ta asub otsima armastatud tütre tapnud Iiri radikaale, peab ta oma eetilised ja füüsilised piirid proovile panema, kui tahab end tõest lahutavast salapärasest võõrvõimust (Pierce Brosnan “Agent 007: Surra veel üks päev”) jagu saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles