Pensionile jääda plaaninud Peep Vassiljev asub Rakvere vallavolikogu juhtima

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rakvere vallas võimule asuv valimisliit Üheskoos otsustas teha volikogule ettepaneku kinnitada volikogu esimeheks senine Sõmeru vallavanem Peep Vassiljev ja vallavanemaks varem Sõmeru volikogu juhtunud Maido Nõlvak.

Siiani ei olnud valimisliidul vallavanemakandidaati ning vallavanem sooviti leida avaliku konkursi korras. Tänu rahva usaldusele, mis tõi Maido Nõlvakule kohalike omavalitsuste valimistel valimisliidu Üheskoos nimekirjas kandideerides 79 häält, otsustas ta kandideerida Rakvere vallavanema ametikohale.

Valimisliidu Üheskoos esinumber Peep Vassiljev selgitas, et otsus konkurssi mitte välja kuulutada oli tingitud muutustest tema isiklikus elus. “Plaanisime koos abikaasaga pensionile jääda ja hakata kahekesi iseendale elama. Paraku läks teisiti ja ma ei soovinud üksinda koju jääda,” selgitas Vassiljev, kes nüüd tahab volikogu esimehena ennast veel vallale pühendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles