Pühapäeval on paiguti lumesadu oodata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõned aastad tagasi oli selline Viitna kant 10. oktoobril.
Mõned aastad tagasi oli selline Viitna kant 10. oktoobril. Foto: Tairo Lutter

Ilmateenistuse teatel on pühapäeval lisaks vihmasajule paiguti ka lörtsi ja lund oodata.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab veidi ja on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, öö hakul saartel ida- ja kagutuul kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, rannikul tuleb sooja 1-5 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 1-5 m/s, hommikul läänekaaretuul 3-7 m/s. Lainekõrgus on kuni pool meetrit. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Nähtavus on hea, küll aga võib udu tekkida. Õhutemperatuur on 0 kuni -3 kraadi.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ning kohati sajab nii vihma, lörtsi kui ka lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, õhtul rannikualadel ida- ja kirdetuul kuni 11 m/s. Sooja on 2-7 kraadi. Peipsi järvel puhub läänekaaretuul 3-7 m/s. Laine kõrgus on 0,2-0,7 meetrit. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Nähtavus on hea, kuid hommikul võib udu olla. Sooja on 3-5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles