Maardule alla vandunud jalgpallurite medalilootus püsib

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Ljaš.
Joonas Ljaš. Foto: Marianne Loorents

Pühapäeval Maardus kohalikule linnameeskonnale 1:4 (poolaeg 1:2) kaotanud Rakvere JK Tarvas püsib Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliigas kaks vooru enne lõppu neljandal kohal. Rakverlasi lahutab medalist üks punkt.

Võõrustajad haarasid kohe alguses initsiatiivi ja juhtisid 22-minutilise mängu järel 2:0. Täpsed olid esiliiga edukaim värvakütt Vitali Gussev ja Anton Aristov. Avapoolaja lõpetuseks vähendas Joonas Ljaš JK Tarva kaotusseisu 1:2-le.

Teise poolaja alguses kasvatasid maardulased oma eduseisu veel kahe värava võrra, mil skoori tegi taas Gussev, kelle arvel on tänavu juba 36 tabamust, ja Šahrijar Abdullajev.

Hooaja kaks viimast matši peab Rakvere JK Tarvas koduväljakul: 29. oktoobril tuleb külla FCI Tallinn U21 ja 5. novembril FC Kuressaare. Kumbki konkurent 63 punktiga neljandal kohal paiknevaid rakverlasi enam ei püüa, sest seitsmendal tabelireal asetsevad pealinlased jäävad maha 21 ja viiendat kohta hoidvad saarlased 8 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles