Sumomaadlejad käisid Poolas palga järel

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonete Visnapuu (vasakul) võitis kolmanda koha.
Jonete Visnapuu (vasakul) võitis kolmanda koha. Foto: Marianne Loorents

Nädalavahetusel Varssavis toimunud sumo noorsoo Euroopa meistrivõistlustel pälvisid medaleid ka meie maakonna maadlejad. “Nagu töö, nõnda palk,” märkis treener ja Eesti sumo eestvedaja Riho Rannikmaa. “Kes tublilt treenisid, said korraliku koha. Kes trennis käia ei viitsinud, nendel ei läinud õnneks. Geeniusi meil ei olnud, kes harjutamata medalile oleks tulnud. Aga andekaid lapsi on,” lisas ta.

Esimesel võistluspäeval saavutas Lääne-Virumaa kuni 14-aastastest sumokatest hõbemedali Vika Tsajun (SK Sakura, kuni 45 kg). Pronksi saavutasid Anu-Liis Raudsepp (Väike-Maarja RSK, kuni 33 kg), Kadi Arula (SK Sakura, kuni 65 kg) ja Martin Ottokar (SK Eesti Karud, kuni 60 kg).

Teisel võistluspäeval selgitati Euroopa meistrid kadettide (U16) arvestuses. Väike-Maarja noormees Romel Seemann sai kaela meeskondliku hõbemedali ning kehakaalus kuni 85 kg saavutas ta pronksise autasu. Pjedestaali kolmandale astmele jõudsid veel Jonete Visnapuu (kuni 50 kg), Eva-Maria Raudsepp (mõlemad Väike-Maarja RSK, kuni 55 kg) ja Annika Hochstätter (SK Sakura, kuni 65 kg).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles