Muutunud ilmaolud sunnivad spordivõistlusel korrektiive tegema

Margus Martin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere staadioni kattis täna ennelõunal mõnus lumevaip.
Rakvere staadioni kattis täna ennelõunal mõnus lumevaip. Foto: Andres Uska

Neljapäeval maha sadanud lumi sunnib Rakvere staadionile pühapäeva lõunaks planeeritud Eesti jalgpalli meistrivõistluste mängu korraldajaid muutunud olusid arvesse võtma.

Nimelt võõrustab Rakvere JK Tarvas eeloleval pühapäeval algusega kell 13 selle hooaja eelviimases esiliiga mängus pealinna klubi FCI Tallinn U21 meeskonda.

Kui Eesti Jalgpalli Liidu ametlikus ajakavas on selle matši toimumiskohaks märgitud Rakvere linnastaadioni muruväljak, siis vähemalt hetkeseisuga seal maha sadanud lumevaiba tõttu palli mängida ei saa.

"Oleme koostanud omapoolse võimaliku plaani selleks puhuks, kui ilm muruväljakul mängimist ei võimalda. Vaatame veel olud kõikidel staadionidel ükshaaval üle," lausus EJL-i Premium liiga ja esiliiga arendusosakonna juhataja Veiko Soo. "Homme tuleb ilmateate kohaselt kõikjal Eestis vihma. Otsus mängu toimumise kohta kas muru- või kunstmuruväljakul tuleb homme."

Kaks vooru enne meistrivõistluste lõppu lahutab Rakvere JK Tarvas meeskonda esiliiga pronksmedalist üks punkt. Kuld ja hõbe on juba püüdmatus kauguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles