Koolivaheajal ujuma

Merly Raudla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ujulad on koolivaheajal nii treenijate kui ka muidu sulistajate seas hinnatud.
Ujulad on koolivaheajal nii treenijate kui ka muidu sulistajate seas hinnatud. Foto: Marianne Loorents

Kui Kunda ujulas on koolivaheajal bassein pahatihti inimtühi, siis Vinni ujulas ja Aqva veekeskuses on sulistajaid ning treenijaid rohkem kui tavaliselt.

Koolivaheaeg tähendab paljudele õppuritele hommikuti kaua magamist ning tohutult vaba aega. Spordilapsed aga veedavad vaheaega enamasti laagrites. Tihti valitakse laagerdamiseks koht, kus spordisaal, öömaja, söömine ja ujula on koos.

Vinni spordikompleks võõrustab sel nädalal kuut spordiklubi. Laagrilistest kõige enam huvituvad basseinist ujumisklubi Meduus sportlased. Spordihoone direktor Ergo Prave kummutas kartused, et vaheajal tavakülastaja basseini ei mahu. “Üks ujumislaager tavakülastajaid ei häiri. Treeningu ajal on üks rada kindlasti vaba. Ei ole nii, et tennisepall basseini kukkuma ei mahu. Ujulas troppi ei ole,” kõneles Prave ja lisas, et oktoobris on tavakülastajate hulk rõõmustavalt palju kasvanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles