Eksootilised sulelised laulavad muremõtted minema

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isane amadiin Remi on uudishimulik tegelane. Vahib inimesele otse silma sisse ja mõtleb ilmselt, et mida see kahejalgne küll elust arvata võib. Emaslind Dora (tagaplaanil) on tagasihoidlikum.
Isane amadiin Remi on uudishimulik tegelane. Vahib inimesele otse silma sisse ja mõtleb ilmselt, et mida see kahejalgne küll elust arvata võib. Emaslind Dora (tagaplaanil) on tagasihoidlikum. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere põhikool on koolivaheajalgi sädinat ja vidinat täis. Ei, õpetajad ei ole laste eemaloleku ajaks ise lapsemeelseks muutunud.

Koolipere rõõmuks on end kantseleisse sisse seadnud hoopis teistlaadi tegelased: värviliste sulgedega pisikesed eksootilised amadiinid Dora ja Remi, kes puuris ringi sahmerdavad ja uudistajate uurivale pilgule samaga vastavad.

Kooli huvijuht Evelin Rikma rääkis, et loomad-linnud koolis pole nende kooliperele mingisugune haruldus: varem elasid loodusainete klassis pikki aastaid raagritsikad, ka akvaariumikalad on koolis täitsa olemas. Mõni asi siis neile lisada üks amadiinipaar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles