Tapal avati Euroopa moodsamad kasarmud

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindi lõikavad läbi kaitseinvesteeringute keskuse direktor kolonel Rauno Sirk ­(vasakul), kaitseminister Jüri Luik, asekantsler Meelis Oidsalu ja 1. jalaväebrigaadi ülem kolonel Veiko-Vello Palm.
Lindi lõikavad läbi kaitseinvesteeringute keskuse direktor kolonel Rauno Sirk ­(vasakul), kaitseminister Jüri Luik, asekantsler Meelis Oidsalu ja 1. jalaväebrigaadi ülem kolonel Veiko-Vello Palm. Foto: Marianne Loorents

Eile avas kaitseinvesteeringute keskus Tapa sõjaväelinnakus Euroopa moodsamad kasarmud ja Baltimaade suurima söökla.

Toitlustuskompleksis, mille pindala on 5500 ruutmeetrit, suudetakse päevas toitlustada 3200 inimest, neist 2400 kohapeal ja 800 väliõppusel olijat. Hoonete avamisel osalenud kaitseminister Jüri Luik maitses ka ise igapäevast kaitseväelase kõhutäidet.

Kaitseväe pressiesindaja Marina ­Loštšina selgitas, et liitlastele eraldi toitu ei tehta, küll aga arvestatakse roavalikul nende toitumisharjumusi. Toitlustuskompleks valmistab peaaegu kõik ise. Näiteks friikartuleid sisse ei osteta, küll aga jogurtit ja keefirit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles