Kuuseinstallatsioon tuleb, töö käib!

Eva Samolberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnakunstnik Teet Suur mullust installatsiooni üles panemas.
Rakvere linnakunstnik Teet Suur mullust installatsiooni üles panemas. Foto: Meelis Meilbaum

Kuigi Rakvere koalitsioonilepingus lubati kesklinna tagasi tuua ehe jõulukuusk, on nüüd selge, et ka tänavused jõulud tulevad koos installatsiooniga. Linnakunstnik töötab, koalitsioonilepingu sõlminud linnajuhid teemat kommenteerida ei soovi.

Rakvere kuuseinstallatsiooni ümber tehtav kära on jõudnud ilmselt sama kaugele kui asi ise – laia maailma. Kui koalitsioonilepingus lubati kesklinna tagasi tuua päris ehe jõulukuusk, siis tänavu jääb linna ehtima ikkagi installing. Koalitsioonilepingu allkirjastanud poliitikute sõnul pole linnal olnudki plaanis kuusekunsti kuhugi nurga taha viia, kuigi lepingupunkt ütleb, et kesklinna tuuakse tagasi päris jõulupuu.

Reformierakonna piirkonna esimees Aleksandr Holst ütles, et ei oska teemat täpselt kommenteerida, kuna pole Teet Suurega isiklikult rääkinud ning koalitsioonipartneritegagi pole selle teema arutamiseks maha istutud. “Installatsioon pole pidanudki tegelikult kuhugi kaduma, ka pole mingit kokkulepet olnud, et viime selle kuhugi nurga taha,” lisas Holst ja nimetas kogu teemat meediavahuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles